© 2017 Harlev-Framlev Ungdomsklub

Ispindeingeniør

Elite-iglovarmer

OM KLUBBEN

Klubben hører til de såkaldte Folkeoplysningsklubber, fordi klubbens tilskud fra kommunen tildeles som et årligt rammebeløb af Folkeoplysningsudvalget. Klubben er en åben klub, hvilket betyder, at alle unge mellem 14 og 18 år har adgang til klubben, modsat Ungdomsskoleklubberne, hvor det forlanges, at de unge deltager i et eller flere undervisningsfag i Ungdomsskolen. Klubben er medlem af Landsforeningen Ungdomsringen, og deltager derfor i nogle af de aktiviteter som de tilbyder deres medlemmer - fx indefodbold og lignende.

Lokalområdet

Klubben ligger i den vestligste del af Århus Kommune, et stille lokalsamfund med mange tilbud til de unge: Harlev Idrætsklub, Harlev Basketklub, Spejder og Ungdomsskolen Næshøj. Vi er mange om buddet, og det er helt sikkert de samme unge der går igen i de forskellige foreninger.

Den daglige klubaktivitet

Det er klubbens mål, at virke som "det varme gadehjørne" for de unge som ikke benytter sig af områdets øvrige tilbud. Dette kunne være de unge, der måske først er i ungdomsskole eller til sport, og så kommer til os i en pause eller bagefter. Her kan de unge være sammen med andre unge i klubbens hyggelige lokaler på deres egne betingelser, og de kan deltage i klubbens forskellige tilbud og forhåbentlig få nogle gode oplevelser med hjem. Klubben ønsker at være fleksibel og hurtig til at opfange nye idéer fra vores medlemmer, om nye ting de kunne tænke sig at beskæftige sig med. Der er ikke faste aktiviteter i løbet af ugen, men der udkommer løbende et klubblad hvor det fremgår hvilke aktiviteter, der er i den pågældende måned. Eksempler på aktiviteter i klubben er LAN-aften, Krea-onsdag, Poolturnering, Kagedag, Challenge, ”Kan du slå personalet?”, bolchefremstilling, Dance Party, Filmaften, Restaurant HFU, og i sommerperioden typisk en tur i Djurs sommerland eller tivoli.

Og som en helt særlig aktivitet, har vi hvert år i februar en SKITUR til Sunne i Sverige. Turen er typisk over en weekend, og giver de unge en masse positive oplevelser med hjem i bagagen.